|
|
IsDessert -» Is
1
|
Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis, fintrevet skal og saft af citronen og vand. Blend straks. Kom straks sorbeten i en lille firkantet form, som rummer 6 dl, og stil den i fryseren. Ved servering: Tænd ovnen pa 200°. Kog vandet op med sukker i en kasserolle og kog ved høj varme i 3 min. Pisk æggehviderne let stive med en elektrisk håndmikser eller på røremaskine. Tag den kogende sukkerlage direkte fra blusset og hæld det i æggehviderne under pis.
Yderligere info: Is surprise med hindbærsorbet Opskrift -»
|
2
|
Hvedemel, sukker, salt røres ud i øl og mælk med et piskeris. Olie og æggeblommerne tilsættes, og røres godt igennem. Dejen skal nu hvile mindst 30 minutter, gerne i køleskabet. Imens skal æggehviderne piskes stive, og derefter vendes i dejen som har hvilet. Brug en gennemvarm pande, og steg pandekagerne enkeltvis i smør. Server dem lune med syltetøj og is.
Yderligere info: Pandekager med IS Opskrift -»
|
|
3
|
Lad isen tø lidt op så den er til at arbejde med. I bunden af en stor skål, knuses skildpadderne med fx. gaffel eller piskeris. Må gerne knuse chokoladen så meget som muligt. Hæld isen ned i skålen og tilsæt fløden og rør godt rundt, til det er blevet en ens artet masse og alt karamellen er blandet med op i isen. Hæld isen i en form med låg, og sæt i fryseren i ca. 2 timer. Tip: For en mere luftig is, kan man med ca. 15 minutters mellemrum tage isen ud af fryseren og røre den igennem.
Yderligere info: Skildpadde Is Dessert Opskrift -»
|
|
|
|
|