Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Is

Dessert -» Is


1

Is surprise med hindbærsorbet

Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis, fintrevet skal og saft af citronen og vand. Blend straks.

Kom straks sorbeten i en lille firkantet form, som rummer 6 dl, og stil den i fryseren.

Ved servering:
Tænd ovnen pa 200°. Kog vandet op med sukker i en kasserolle og kog ved høj varme i 3 min.
Pisk æggehviderne let stive med en elektrisk håndmikser eller på røremaskine.
Tag den kogende sukkerlage direkte fra blusset og hæld det i æggehviderne under pis.
Yderligere info: Is surprise med hindbærsorbet Opskrift -»
2

Pandekager med IS

Hvedemel, sukker, salt røres ud i øl og mælk med et piskeris.
Olie og æggeblommerne tilsættes, og røres godt igennem. Dejen skal nu hvile mindst 30 minutter, gerne i køleskabet.
Imens skal æggehviderne piskes stive, og derefter vendes i dejen som har hvilet.
Brug en gennemvarm pande, og steg pandekagerne enkeltvis i smør.
Server dem lune med syltetøj og is.
Yderligere info: Pandekager med IS Opskrift -»
3

Skildpadde Is Dessert

Lad isen tø lidt op så den er til at arbejde med. I bunden af en stor skål, knuses skildpadderne med fx. gaffel eller piskeris. Må gerne knuse chokoladen så meget som muligt.
Hæld isen ned i skålen og tilsæt fløden og rør godt rundt, til det er blevet en ens artet masse og alt karamellen er blandet med op i isen.
Hæld isen i en form med låg, og sæt i fryseren i ca. 2 timer.
Tip: For en mere luftig is, kan man med ca. 15 minutters mellemrum tage isen ud af fryseren og røre den igennem.
Yderligere info: Skildpadde Is Dessert Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk