Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Is | Skildpadde Is Dessert

Dessert -» Is

Skildpadde Is Dessert

Ingredienser:
1pk Toms Skildpadder (4 stk)
1l vanilieis
½dl piskefløde


Fremgangsmåde:
Lad isen tø lidt op så den er til at arbejde med. I bunden af en stor skål, knuses skildpadderne med fx. gaffel eller piskeris. Må gerne knuse chokoladen så meget som muligt.
Hæld isen ned i skålen og tilsæt fløden og rør godt rundt, til det er blevet en ens artet masse og alt karamellen er blandet med op i isen.
Hæld isen i en form med låg, og sæt i fryseren i ca. 2 timer.
Tip: For en mere luftig is, kan man med ca. 15 minutters mellemrum tage isen ud af fryseren og røre den igennem.


Søgeord: toms skildpadde is, is dessert, skildpadder

Tilføjet d. 30-11-2006 19:39:18
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Dessert » Is
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Skildpadde Is Dessert
Dit Navn:
Validering: 5 + 5 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Is surprise med hindbærsorbet


Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis, fintrevet skal og saft af citronen og vand. Blend straks.

Kom straks sorbeten i en lill

Pandekager med IS


Hvedemel, sukker, salt røres ud i øl og mælk med et piskeris.
Olie og æggeblommerne tilsættes, og røres godt igennem.

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk