Russisk dessert med råcreme

Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.

Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.

På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.

Lad desserten stå et køligt sted et par timer.

Råcreme: Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.

Russisk dessert med råcreme

Udskriv
Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.
Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.
På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.
Lad desserten stå et køligt sted et par timer.
Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
Ret Dessert, mousse
Køkken Rusland
Keyword æg, dessert, mannagryn, ribs, ribssaft, russisk dessert
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 6 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

Russisk dessert

  • dl ribssaft
  • dl vand
  • 50 g mannagryn
  • 1 stk æggehvide pasteuriseret

Råcreme

  • 2 dl piskefløde
  • 2 stk æggeblommer pasteuriseret
  • 25 g sukker

Sådan gør du

  • Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.
    Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.
    På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.
    Lad desserten stå et køligt sted et par timer.
    Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Mousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..