Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Kager

Dessert -» Kager


1 Banoffi Pie

Banoffi Pie

Smelt 100 g. smør i en gryde, rør de knuste Digestive sammen med smørret.
Derefter presses det hele i en 19 cm form, lad det køle af i ca. 30 min.
Kom det resterne smør (150 g.) og sukker i en gryde og lad det smelte, kom derefter condensed mælk i gryden og bringes forsigtigt i kog, og lad det koge under omrøring i præcis 5 min.
Det vil få en lys gylden karamel farve. Så hældes det over kiksebunden, og lad den stå og køle af i ca. 1 ½ time på køl.
Kom derefter skive skåret banane.
Yderligere info: Banoffi Pie Opskrift -»
2

Chokoladekage

Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med en mixer.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23x23 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 mintter ved 170 grader C. Kagen skal ikke bages for meget den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.

Glasur:Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold..
Yderligere info: Chokoladekage Opskrift -»
3 Drømmekage fra Brovst

Drømmekage fra Brovst

Sukker og æg piskes rigtig godt sammen i en skål - pisk det så luftigt og lyst som muligt.
Opvarm smør så det er flydende og bland med mælk. Sigt mel, bagepulver og vaniliesukker ned i mælk/smør og rør det godt sammen til en ensartet masse - (tip. tag evt. 1/4 del af æggemassen og rør godt ind i dejen).

Med en dejskraber vender du stille og roligt æggemassen ned i dejen - og meget forsigtigt vender du de 2 masser sammen med dejskraberen. Jo mere forsigtig du er her, desto bedre.
Yderligere info: Drømmekage fra Brovst Opskrift -»
4

Nemme chokolade cookies

Sæt ovnen på 200°C.

Bland alle ingredienser sammen, massen skal ikke være for fast, og fordel massen i små toppe på en bageplade med bagepapir.

Bag de nemme cookies i 10 minutter..
Yderligere info: Nemme chokolade cookies Opskrift -»
5 Nøddekage

Nøddekage

Udrør smøret med sukkeret i en stor skål, indtil blandingen er lys og luftig.
Tilsæt derefter den fintrevne citron skal, samt salt.
Rør æggene i, et af gangen og derefter nødderne lidt af gangen. Tilsidst røret melet i stille og roligt.
Efter en god gennempiskning, hældes blandingen i en passende smurt form.
Glat overfladen ud og drys med brun fairn. Bages i 50 minutter ved 180 C

Drys evt. med hakkede nødder i de sidste 5 minutter af bagningen..
Yderligere info: Nøddekage Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk